INGENAAIDE LABELS AL VANAF 50 STUKS

Essential Labels

sublimated label

Ingenaaide neklabels

De Essential Labels worden gemaakt volgens uw ontwerp. Ze worden gesublimeerd om de optimale creative vrijheid te garanderen (kleuren). Daarnaast zorgt sublimate ervoor dat de fijnste details in uw ontwerp heel scherp blijven.

De labels in de nek hebben vaste afmetingen. Om het ontwerpen makkelijker te maken hebben we een template gemaakt.

Contacteer ons voor de template.

Naast de productie van de labels bieden wij ook de innaai service aan, zo ontvangt u uw shirts en sweaters verkoopsklaar met de labels al ingenaaid.

Eigen ingenaaide neklabels kunnen al vanaf 50 stuks .

Loop labels rond de mouw genaaid

We voorzien niet alleen neklabels, maar ook de meer zichtbare loop labels die rond de mouw genaaid worden. Zet uw merk krachtig, maar toch subtiel in de kijker.

Til uw kleding naar een hoger niveau met ingenaaide neklabels en loop labels rond de mouw. Onze lus labels hebben een ongelimiteerd aantal kleuren zodat u uw creativiteit de volle loop kan laten gaan.

Contacteer ons voor de template.

Eigen loop labels kunnen al vanaf 50 stuks.

Flag label on sleeve
Custom sewed in labels

Flag labels aannaaien

We voorzien niet alleen neklabels & loop labels, maar ook de beroemde flag labels. De flag labels zijn herkenbare merklabels aan te buitenkant van een t-shirt of sweater.  Zet uw kledingmerk prominent in de kijker.

Een flaglabel zorgt niet alleen voor meer branding maar ook voor een hogere waardeperceptie van uw kleding. Wij produceren uw kledinglabels en naaien ze ook ik.

Contacteer ons voor de template.

Eigen flag labels kunnen al vanaf 50 stuks.

INGENAAIDE LABELS AL VANAF 50 STUKS

Labels4

Labels laten innaaien

Wij naaien uw labels in uw kleding. Ons ervaren cut & sew team zorgt voor een mooie afwerking zodat uw geweven labels mooi tot hun recht komen.

Naast het mooie resultaat zorgen wij ook voor een snelle service, geen maanden wachttijd, maar slechts 20 werkdagen inclusief de productie.

U kan dus uw kledingmerk onmiddellijk upgraden zonder de productietermijn te verlengen.

Ons team gaat al aan de slag vanaf 50 stuks.

Start typing and press Enter to search